Arctic Challenge

Dit systeem kan veel meer als het voorgaande en de backoffice van de Arctic Challenge heeft het veel makkelijker gehad. Data verwerking was ineens een fluitje van een cent.

Neem contact met ons op
Your details

Bedankt!

Wij zullen binnen 24-48 uur contact met u opnemen.
Indien onmiddellijke noodzaak, kunt u ons bereiken op (0)9 245 65 45

cars driving on a snow covered highway through a forrest

In het kort

  • Data verwerking een fluitje van een cent
  • Specifieke wensen vervuld
  • Vlekkeloze in- en uitbouw

Fleet Complete en de Arctic Challenge

 

“Elk nadeel heb zijn voordeel” is een bekende uitspraak van een bekende voetballer (Cruijff) en zo heeft ook de organisatie van de Arctic Challenge dit het afgelopen jaar ervaren. Na vele jaren stopte de leverancier van de voertuigvolgsystemen met de Arctic Challenge en moesten wij noodgedwongen opzoek naar een nieuwe partner, dit was in eerste instantie een nadeel voor de organisatie. Het voordeel is dat Fleet Complete nu onze nieuwe partner is in deze en we nieuwe inzichten hebben gekregen in de mogelijkheden van dit soort systemen. Dit systeem kan veel meer als het voorgaande en de backoffice van de Arctic heeft het veel makkelijker gehad. Data verwerking was ineens een fluitje van een cent.

Wat ons ook heeft verrast is de professionele opstelling van Fleet Complete. Het projectteam wat hieraan mee heeft gewerkt, heeft in zeer korte tijd een goed werkend geheel weggezet en rekening gehouden met onze, soms wel zeer specifieke wensen. Ook het in – en uitbouwen van de transponders in de auto is vlekkeloos verlopen. Terwijl de deelnemers toch niet allemaal in dezelfde straat wonen, laat staan in dezelfde provincie. Kortom mede door Fleet Complete is de editie 2015 van de Arctic Challenge een succes geweest en wij hopen nog vele jaren van hun diensten gebruik te kunnen maken. De voorbereiding voor 2016 zijn al in volle gang en dit belooft nog meer spektakel.
Bekijk ook de Arctic Challenge SBS6 2015 tv uitzending.

 

FieldMap

Met FieldMap krijgt u een totaal overzicht van.

screenshot of a tracking map with vehicle icons on it

Toont online op de kaart waar uw buitendienst realtime is

Fleet Complete Blackbox

Volledig automatische registratie van kilometers en uren van auto, chauffeur en bijrijders

Fleettracker

Fleettracker: automatische registratie van kilometers en uren

Fleet Complete Awards

  • Branham 300.
  • Profit Hot 50.
  • Profit 500.
  • Profit 200.
  • Profit 100.
  • Deloitte Technology Fast 50.