Time Tracker

Kom meer te weten over Time Tracker van Fleet Complete – automatische tijdregistratie, gevalideerd naar werk, woonwerk en reistijd. Bewaak uw budget en beheers uw uitgaven. Bewaak uw planning, ken uw projectstatus en krijg betere grip op uw projectvoortgang bij minder overheadkosten.

two maintenance engineers going through a checklist during a routine inspection of an industrial installation in a factory

Hoofdkenmerken

 • Geautomatiseerde urenstaten
 • Opvolgen van kosten
 • Geïntegreerde facturatie
 • Detectie van activiteitspatronen

Intelligente administratie

Toegang tot up-to-date urenstaten van individuele werknemers en houdt toezicht op de prestatie van meerdere medewerkers die zijn toegewezen aan een project. Verbeter werklastverdeling en verlaag kosten voor overuren. Elimineer handmatige registratie van rijtijden, kilometerstanden en daadwerkelijk gewerkte uren.

Time Tracker Work Week Report - Chart on desktop
 • Voor de werknemer

  Voor de medewerkers betekent Time Tracker een enorme verlichting. Zij hoeven zich nooit meer bezig te houden met urenregistratie.

 • Voor de werkgever

  Geeft een uitgebreide weergave van de projectstatus vergeleken met deadlines en wijst taken toe aan middelen.

Time Tracker app op mobiel apparaat.
Time Tracker time allocation chart

Prikklok opnieuw uitgevonden

Time Tracker is een geavanceerde oplossing voor het bijhouden van reistijd en gewerkte uren. Het legt alle activiteiten vast van begin tot eind en wijst middelen toe aan specifieke projecten – volledig automatisch en tot op de minuut nauwkeurig, ideaal voor bedrijven met mobiele werknemers.

Opvolgen van projectkosten

Via de automatische administratie van middelen kunt u gedurende de loop van het project de daadwerkelijke projectkosten vergelijken met de oorspronkelijke schattingen en op basis daarvan nauwkeurig de verwachtingen met betrekking tot levertijden en budgetten managen.

Time Tracker Project Management Chart
 • Bijhouden daadwerkelijk uren

  Automatiseer administratie om nauwkeurig gewerkte uren en reistijd bij te houden.

 • Voorkom kosten voor overuren

  Houd overheadkosten laag met verbeterd zicht op daadwerkelijk gewerkte uren.

 • Vereenvoudig complexe processen

  Bereken gewerkte uren en reistijd met complexe regels en regelgeving.

Time tracker billing hours chart
Time Tracker Overtime chart
Time Tracker billing hours chart

Nauwkeurige facturering

De personeelskosten worden in de vorm van een “salarisvoorloop” voor directe verwerking aan uw financiële administratie aangeboden. U betaalt de daadwerkelijk gemaakte uren en u vermijdt overhead.

De werkelijke projectkosten worden voortdurend gespiegeld met de begrote kosten. Doel: tijdig vaststellen of het project binnen de begrote tijd en kosten wordt opgeleverd.

Gedragspatronen bestuurders

De slimme sensortechnologie van Time Tracker leert activiteitspatronen van de bestuurder te herkennen met betrekking tot reizen en locatie om automatisch de duur van elk type activiteit te registreren in hun urenstaat.

graphic illustrating driver actions covered by the Time Tracker solution
Screen showing Time Tracker reports.

Rapportage

De geïmplementeerde volgsensoren voeden doorlopend ruwe data uit het veld naar het Fleet Complete portal, en stellen daarmee managers in staat om de benodigde rapporten te generen en zo het wagenpark en de werknemersproductiviteit te evalueren voor optimaal zakelijk resultaat.